joi, 21 noiembrie 2013

Ganduri de inceput


Orice reusita are o poveste. Mai lunga sau mai scurta. As sputea spune ca totul a inceput cu o idee. Numai ca idea nu a venit asa, pur si simplu. Deci totul a inceput mai inainte. Atunci cand am inceput sa gust din bucuria data de pacientii multumiti de la masaj. Si atunci cand colegii din compania in care lucrez ma chemau sa le masez umerii obositi si incarcati de munca si orele de stat la calculator, apoi zambetele de pe fetele lor. 
La inceput au fost si orele de stat pe internet cautand variante de a duce masajul la birou, si miile de ganduri “Oare cum sa facem, oare cum e mai bine?” 

Cred cu tarie ca gandurile se materializeaza si ca daca iti doresti  ceva mult, universul conspira astfel incat dorinta sa se materializeze.  Doar asa imi explic cum a aparut un om care sa asculte, si  sa se ofere sa fim parteneri, ca mai apoi totul sa se desfasoare cu o viteza incredibila. Este adevarat ca nu a fost asa, ca un pocnit din degete si Zana Buna sa le faca pe toate. Au fost ore de munca, de vorbit la telefon, de planuri de afaceri, intalniri, studiu.
 Incet au inceput sa apara rezultatele.  O echipa minunata, si legata, cu oameni frumosi si entuziasti. Un Art Director - Razvan, suficient de nebun sa asculte ideile noastre traznite si sa le transpuna in sigle, logouri si sloganuri (si suficient de traznit incat sa vina in echipament de motociclist la sesiunea foto, daca noi am vrut musai asta :) ). Avem si site, si asta datorita noptilor nedormite a lui Lore, care dealtfel a supravegheat cu cata obiectivitate a putut toate “productiile” noastre mai mult sau mai putin literare, postate pe site si ne-a pus un zambet pe fata de fiecare data cand stateam incrancenati cautand solutii (Si Doamne fereste sa uit de minunatele bombite raw-vegan :) pe care nu imi dau seama cand a mai avut timp sa le faca).
Artsage vine de la ART-MASSAGE, asa ne-am gandit la inceput sa se cheme firma noastra. Nu era rau, dar cumva se simtea ca se putea mai bine. Apoi a aparut Artsage, pa care Dan si Lore l-au tot mestecat si au eliminat mas-ul.  Ne-a placut la toti cum suna, dar marea provocare a fost atunci cand a trebuit sa gasim o sigla si un logo, cand noi nu aveam decat un nume o idee cu un omulet –lacrima si culoarea violet. Din fericire Razvan ne-a  citit in minte, alfel nu-mi explic cum pe e-mail ne veneau gandurile noastre in format pdf. 
Si uite asa, s-a nascut Artsage :).

Dana U.

 
                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu